Goditje amerikane për BDI-në, Philips: Nuk do të punojmë më me Grubin, ai është mashtrues

Goditje amerikane për BDI-në, Philips: Nuk do të punojmë më me Grubin, ai është mashtrues David Phillips, Drejtori i Programit për Paqe dhe të Drejta të Njeriut (PPDNJ) nga Universiteti i Kolombias-SHBA, ka dërguar një letër ankesë, ndaj zv/kryeministrit të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi. Në letrën, ai akuzon Grubin se është i … Continue reading Goditje amerikane për BDI-në, Philips: Nuk do të punojmë më me Grubin, ai është mashtrues