“Po na vrisni shpresën, na detyroni të ikim nga ky vend”, këshilltari i BDI’së në Tetovë jep dorëheqje dhe i shkruan Ali Ahmetit

Këshilltari i Bashkimit Demokratik për Integrim në Këshillin e Komunës së Tetovës ka dhënë dorëheqjen nga partia, përmes një mesazhi drejtuar kreut të BDI’së, Ali Ahmeti. Avni Rufati, i cili është edhe djal i dëshmorit Fadil Rufati i drejtohet Ahmetit duke ia bërë me dije se ai dhe partia e tij po i detyron njerëzit … Continue reading “Po na vrisni shpresën, na detyroni të ikim nga ky vend”, këshilltari i BDI’së në Tetovë jep dorëheqje dhe i shkruan Ali Ahmetit