Connect with us

Komente

Veturat të 2020-ës, Ambulancat dhe zjarrfikësit të 1960-ës!

Published

on

Status në facebook nga Hasim Memishi SOPI

Kur flitet për përgjegjësitë e politikanëve shqiptarë gjithandej, më së miri e tregojnë veturat zyrtare të tyre, të cilat janë të modelit të fundit!

Se sa kujdesen ata për popullin më së miri e tregojnë ambulancat, zjarrfikësit dhe kamionat e mbeturinave, të cilëve ju kullon “lëngu aromatik” që “aromatizon” pastaj gjithë qytetin!

Zjarrfikësit me mjete nga koha e shokut Tito, kurse ambulancat ose të falura nga ndonjë shtet mik, ose të vjetra mbi 40 vjet!
A s’ju vjen turp kur ecni rrugës me veturat e modelit të fundit, të blera me paratë e qytetarëve, dhe në rrugë takoni ndonjë kamion “aromatizues”…nejse ju nuk i shihni nga xhamat e zi, por erën a ua dëgjoni? Aa m’falni se nga parfumat e blerë nga korrupsioni, nuk arrini dot as erën ta nuhasni!

Viti 2021 ju ende na flisni për kanalizime, ujësjellës, bekatona, trotuare… Kur do të dëgjoj ndonjë politikan që ka shitur veturën zyrtare dhe ka blerë një kamion të ri për mbeturina, atëherë do të mund të flisni për moral, deri atëherë tung e keni!

Continue Reading

Komente

Xhaferi: Kandidatët e LSDM-së me kohë duhet të distancohen nga deklaratat ofenduese të Zaevit për tragjedinë në spitalin e Tetovës

Published

on

By

Shkruan Arianit xhaferi në Facebook:

Kandidatët e LSDM-së me kohë duhet të distancohen nga deklaratat ofenduese të Zaevit për tragjedinë në spitalin e Tetovës.

Përndryshe mos të habiten nëse mbeten pa votat e shqiptarëve ditën e zgjedhjeve.

Continue Reading

Komente

Ilire Dauti: Zaev e konfirmoi nevojën për dorëheqje

Published

on

Në pyetjen rreth dorëheqjeve për shkak tragjedisë në Tetovë, kryeministri Zoran Zaev, tha se kjo pyetje është bërë banale.
“Edhe ju e patë këtyre ditëve se është banale e tërë kjo punë. Mendojë se është koha e fundit… Përgjegjësia morale është dorëzuar nga ana e drejtorit ekonomik, ministrat dhe zv/ministrat. Thash, hetimi të përfundojë, të dalin rezultatet dhe do ta them mendimin tim”, u shpreh Zaev, raporton SHENJA, përcjell in7

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët Syrija Rashidi i përgjigjet kryeministrit Zaev pas deklratës së tij: Zaev e konfirmoi nevojën për dorëheqje

Përgjigjja e plotë:

Kjo është vetëm një nga Pse-të e dorëheqjes që Z. Zaev nuk e gjente para pak ditësh!

Po, sepse nuk mund të jetë në krye të vendit një njeri që djegien për së gjalli të 14 viktimave në Spitalin Modular në Tetovë e trajton si banale!

Distancimi ose jo nga deklarata e tijë, mbetet për tu parë: foli si individ apo si Kryeministër!, ka shkruar deputetja Ilire Dauti./in7.tv/

Continue Reading

Komente

Deputeti Rashidi: Zaev është bërë i rrezikshëm për jetën e qytetarëve

Published

on

Në pyetjen rreth dorëheqjeve për shkak tragjedisë në Tetovë, kryeministri Zoran Zaev, tha se kjo pyetje është bërë banale.
“Edhe ju e patë këtyre ditëve se është banale e tërë kjo punë. Mendojë se është koha e fundit… Përgjegjësia morale është dorëzuar nga ana e drejtorit ekonomik, ministrat dhe zv/ministrat. Thash, hetimi të përfundojë, të dalin rezultatet dhe do ta them mendimin tim”, u shpreh Zaev, raporton SHENJA, përcjell in7

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët Syrija Rashidi i përgjigjet kryeministrit Zaev pas deklratës së tij: Zaev është bërë i rrezikshëm për jetën e qytetarëve

Përgjigjja e plotë:

Skandaloze!!!
Askush nuk kërkon që ju të vetëndizeni me benzin, sepse kjo nuk i këthen 14 viktimat e spitalit të Tetovës.
Ajo që mund ta bëni dhe duhet ta bëni është më e lehtë dhe më thjeshtë. Mjafton të lëshoni kolltuqet dhe të shkoni në shtëpi. Jo vetëm që nuk jeni të dobishëm por jeni bërë edhe të rrezikshëm për jetën dhe sigurinë e qytetarëve…, ka përfunduar deputeti i ASH-së Rashidi./in7.tv/

Continue Reading

Aktuale